STOMATOLOG BEOGRAD – GRIN DENTAL CARE

Stomatolog Beograd –  Grin Dental Care – posvećeni Vašem zdravlju, zdravlju Vaše porodice i Vašem najlepšem osmehu.

Ljubav prema stomatologiji, kvalitetni materijali i posvećenost svakom detalju su garancija naših uspešnih radova. Praćenje svetskih dostignuća u polju stomatologije, konstantno usavršavanje i edukacije omugućuju nam da rešavamo potrebe naših klijenata brzo, bezbolno i sigurno.

Usmereni ka estetskoj stomatologiji, trudimo se da naši radovi budu razlog za osmeh i Vama i nama. Za Vaš komfor optimizovali smo naš radni prostor, vodeći računa i o stresu koji se javlja pri samoj posteti stomatologu. Čeka vas prijatan ambijent i strpljenje naših stomatologa. Garantujemo Vam kvalitet, širok izbor materijala i rešenja prilagodjena Vašim potrebama i mogućnostima.

Za obimnije intervencije, standarni protokol je donošenje plana terapije u timu sačinjenog od stomatologa  specijalista različitih grana stomatologije.

Ukoliko niste sigurni koja intervencija vam je potrebna uputite nam email i očekujte naš brzi odgovor, ažurno odgovaramo na sva upućena pitanja. Takodje ste u mogućnosti da putem email-a [ info@grin.rs ] ili kontakt formulara odaberete željeni termin i obezbedite Vašu posetu. Redovne posete stomatologu će Vam omogućiti zdrav osmeh.

U tekstovima na našem blogu opisujemo stomatološke usluge i procedure koje možete dobiti kod stomatologa. Registrujte se na naš newsletter i budite u toku sa dešavanjima.

STOMATOLOG BEOGRAD – GRIN DENTAL CARE

Stomatolog Beograd
Grin Dental Care
Terazije 14/14, III sprat
11000 Beograd

OPCIJE PLAĆANJA
Plaćanje u gotovini
Plaćanje karticama
Plaćanje na rate

OPCIJE PLAĆANJA DETALJNIJE

KONTAKT info@grin.rs

RADNO VREME
Ponedeljak - Petak: 10:00 - 18:00
Subota: pozovite
Nedelja: pozovite

Svesni brzog načina života I nedostatka vremena Izlazimo Vam u susret  i ostavljamo mogućnost zakazivanja termina vikendom.