K.H. (20 godina)

Keramičke Fasete – Veneers ( lithium disilicate E max )

Korigovanje oblika, položaja i boje zuba.

Izradom keramičkih faseta dobili smo fantastične rezultate a naš pacijent ispravljene zube i beo osmeh.

img

A.B. (35 godina)

Još jedan dokaz kako vrhunska estetska stomatologija može da promeni život.

Nedostatak zuba u bočnoj regiji kao i neugledan izgled prednjih zuba nadomestili smo bezmetalnim litijum di-silikat zubnim krunicama. Naša pacijentkinja ponovo može široko i slobodno da se smeje.

img

M.W. (45 godina)

Zadovoljstvo nam predstavlja čak i kompleksan plan terapije kod najzahtevnijih pacijenata. Podizanjem visine zagrižaja rekonstruisali smo donju trećinu lica, a promenom veličine i oblika zuba dobili smo na punoći i liftingu usana. Bezmetalne krunice kao i uvek daju odlične rezultate ako se pravilno osmisli njihov oblik i položaj. Smile makeover u pravom smislu te reči, dobili smo podmladjen i zanosan osmeh.

img

B.V. (52 godine, Beograd)

Pacijentkinja nam se javila želeći da ujednači veličinu gornjih jedinica kao i boju zuba. Šareni izgled zuba usled brojnih kompozitnih plombi rešili smo bezmetalnim E-max litijum di-silikat zubnim krunicama. Rezultat je kao što možete videti savršen beo osmeh.

img

V.G. (22 godine)

Ukoliko želite da na najprirodniji način ispravte vaše iskrivljene zube tu smo da vam pomognemo. Iza nas je puno uspešnih priča i novih savršenih osmeha. Osim klasičnih fiksnih proteza sa metalnim bravicama, izradjujemo i nevidljive proteze invisalign kao i proteze sa providnim bravicama.

img

M.P. (65 godina)

Maksimalno smo se potrudili da pacijentkinji povratimo lep osmeh, a posebnu pažnju smo obratili na rekonstrukciju postojećih zuba u donjoj vilici.

Izradom metalokeramičkih kruna povezanih u blok osigurali smo i produžili vek trajanja preostalih zuba, a nedostatak izgubljenih smo nadoknadili izradom proteze. Pored prelepog osmeha smo postigli I savršenu funkcionalnost.

img

R.F. (61 godina)

Čest problem predstavlja nestabilnost ili klackanje donje proteze usled prevelike resorpcije alveolarnog grebena ali i jačine mimične muskulature.

Ovaj problem smo rešili ugradnjom 4 mini zubna implanta koja čvrsto drže donju protezu u vilici. Gornju protezu smo ojačali mrežicom kako bi sprečili njeno pucanje.

img

Z.J. (59 godina)

Pacijent nam se javio zbog nesigurnosti pri nošenju proteze i osećaju da će mu ispasti pri jelu i govoru. Stabilnost proteze kao i njenu funkcionalnost smo uspešno rešili ugradnjom implantata za stabilizaciju  proteze. Nošenje proteza više ne predstavlja opterećenje već zadovoljstvo.

img

V.R. (65 godina)

Nikad nije kasno za savrsen osmeh. “Smile make over” smo postigli uz pomoc dve totalne zubne proteze

img

Zbog posledica paradontopatije kod pacijentkinje J.K. ( 60 godina ) utvrđena je resorpcija kosti. Nakon detaljne analize ortopantomografskog snimka sačinjen je plan terapije. U dogovoru sa pacijentkinjom urađena je režanj operacija, ugradnja bio oss veštačke kosti. Nakon par meseci, kada su se zubi učvrstili, urađene su metalokeramičke krunice. Rezultat je vidljiv.

img

Pacijentkinja O.V. ( 67 godina ) imala je problema pri govoru i žvakanju zbog dotrajale zubne proteze. Izradom nove zubne proteze poboljšali smo funkcionalnost, a pri tome vodili računa o estetskim kriterijumima. Zahvaljujući novoj zubnoj protezi pacijentkinja je dobila lepsi osmeh.

img

Standard za nadomeštanje nedostajećih zuba, posebno kod mlađih pacijenata, je ugradnja zubnih implantata.Nakon detaljne analize 3D snimka kod pacijentkinje M.N. ( 37 godina ) odlučili smo se za ovu tehniku kako bismo sačuvali susedne zdrave zube.

img

Pacijent S.K. ( 49 godina ) obratio nam se zbog lošeg kvaliteta i izgleda zuba. Kao najbolje rešenje izabrali smo metalokeramičke krunice i mostove. Naš pacijent ponovo uživa u smehu, kao i u konzumiranju jela i pića.

img

Pacijent G.D. ( 41 godina ) obratio zbog jako istrošenih zuba što je predstavljalo veliki estetski i funkcionalni problem. Bolne senzacije pri žvakanju predstavljale su najveći problem.

Upotrebom metalokeramičkih krunica vratili smo funkcionalnost i estetski izgled. Naš pacijent konzumira hlanu i piće bez poteškoća, a vraćen mu je i lep osmeh.

img