Bio HPP zubne krunice

BioHPP je materijal zasnovan na polietereterketonu koji se dugi niz godina uspešno koristi u operativnim zahvatima na ljudima.Mehaničke karakteristike ovog materijala su vrlo slične karakteristikama ljudskih kostiju. PEEK je polikristalnatermoplastika odlične mehaničke i hemijske otpornosti, koje se zadržavaju i na visokim temperaturama.

Zahvaljujući njegovoj izuzetnoj stabilnosti, savršenoj sklonosti prema poliranju i samim tim vrlo maloj akumulaciji plaka, BioHPP je izuzetno pogodan za izradu visokokvalitetnih protetskih radova.Osim toga je i savršen materijal kod pacijenata sa alergijama i netolerancijom na metal.

Njegova prednost je što se koristi kao jeftinija alternativa plemenitim i drugim legurama.

Zbog svojih svojstava BioHPP materijal uspešno je zamenio sva dosadašnja poznata rešenja fiksnih protetskih radova, keramičkih mostova, izrađenih na zlatu, leguri Co-Cr-Mo, aluminijumu, cirkonijumu.

Grin Dental Care je zahvaljujući BioHPP u mogućnosti da svojim pacijentima ponudi višestruko kvalitetnije rešenje po znatno pristupačnijim cenama.Samo modelovanje i oblikovanje, zbog svojstva koje BioHPP ima, umnogome je olakšalo rad našim tehničarima.

ZAKAŽITE PREGLED

"Dozvolite osmehu da menja vaš svet, ne dozvolite svetu da menja vaš osmeh."