Dentalni turizam

ZAKAŽITE PREGLED

Stomatologija je glavni razlog za medicinski turizm u Srbiji. Istraživanja govore da je to, pored plastične hirurgije, najčešći razlog da se Amerikanac, Nemac, Italijan ili Austrijanac odluče za put u Beograd da srede svoje zube.

U Grin Dental Care-u stranci su redovni pacijenti, a razlog za to je vrhunska usluga i, svakako, povoljne cene i mogućnost za uštedu novca.

Mi poštujemo Vaše vreme. Usluga je brza uz minimalni broj dolazaka u ordinaciju.

Uštedite i do 70% u odnosu na cene istih usluga u gradovima širom Evrope i sveta.

KAKO DO GRIN DENTA

Kontaktirajte nas e mailom, preko Facebook-a ili telefonskih poziva.

Uradite RTG ortopan i pošaljite ga na e-mail adresu, a mi ćemo Vam poslati plan terapije, cene i rok za završetak rada. Po potrebi isplaniraćemo vaš boravak u Beogradu tako da korisno spojite sa razgledanjem kulturnih znamenitosti glavnog grada Srbije i druženjem sa gostoljubivim Beograđanima.

TRI DANA I GOTOVO

Jedan protetski rad nadoknade zuba bezmetalnim keramičkim krunama, ukoliko nema prethodnih lečenja i vađenja zuba, završava se za 3 dana i sa 2 dolaska u ordinaciju.

CENTRALNA LOKACIJA U BEOGRADU

Nalazimo se u srcu glavnog grada, na adresi Terazije 14, Beograd. Od hotela Moskva smo udaljeni 50m, a od glavnog šetališta, ulice Kneza Mihaila samo 100m.

LEP PROVOD JE ZAGARANTOVAN

Otkrijte jedinstvenu CityBreak destinaciju. Isplanirajte odmor sa nama. Mi ćemo se posvetiti zdravlju Vaših zuba a Vi se između termina opustite u nekom od mnogobrojnih restoranana obalama Dunava ili Save i u interesantnim kafićima i restoranima Beograda.

NAŠ RENOME JE VAŠA GARANCIJA

Stomatološka ordinacija Grin Dental Care svojim klijentima nudi kompletnu stomatološku zaštitu. Naš cilj je da Vam obezbedimo kvalitetnu uslugu, kontinuiranu posvećenost vašem zdravlju i odgovore na sva vaša pitanja i zahteve.

Mi smo posvećeni Vašem zdravlju i Vašem najlepšem osmehu. Posebnu pažnju obraćamo individualnom pristupu i izradi detaljnog plana lečenja

SPECIJALNA POGODNOST

Zakazivanje termina i do 60 dana unapred

Noćenje u našim apartmanima ” MILARLUX ” & ” LUCKYLUX “

Dozvolite osmehu da menja vaš svet, ne dozvolite svetu da menja vaš osmeh.